Abtronic pareri, A folosit cineva AB TRONIC? - Club - apartamente-millennium.ro


Citează 3 3 Eu am Ab Tronic de aproape un an si sunt foarte multumita de el.

Oras: bucuresti Postat pe: 8 Martieora De la: Aleka, la data Am tot vazut reclame pe la televizor despre aparatul asta. Nu ma dau in vant dupa teleshopping consider ca e o mare prostie dar din documentarile de pe net si de la cunostinte se pare ca Abtronic X2 chiar ar da rezultate Ma rog nu vreau sa slabesc!

Marele avantaj, dupa parerea mea, este ca poti sa lucrezi numai acei muschi pe care doresti tu sa-i lucrezi si nu risti sa ai surprize de genul "coapse de culturista" cand tu incerci de fapt sa iti tonifici torsierii. Mie rezultatele imi par spectaculoase, dar necesita rabdare.

ABTRONIC X2, AB TRONIC X2, Germany Video Dual Fitness Gürtel EMS

In abtronic pareri 2 saptamani nu se vede aproape nimic, dar dupa aceea vei fi incantata de el. Daca il folosesti la o intensitate prea mare pot sa-ti apara punctulete rosii capilare sparte care trec in cca o saptamana.

abtronic pareri

Cat despre senzatia de "electocutare" eu una nu simt decat contractiile muschilor, si sincer, chiar daca ti s-ar parea un pic ciudat la inceput sunt sigura ca ai sa te obisnuiesti. Programul anticelulitic este super! Bateria te tine cca 2 saptamani si costa intre in functie de unde o cumperi,iar gel iti recomand gelul anticelulitic Dr. Soleil cca la Mega Image.

abtronic pareri

Mult succes daca te hotarasti sa-l cumperi! Vezi ca exista si produse similare: Ab Sonic, Gym Form etc.

abtronic pareri