Pierde urticarie


Un bărbat a fost la un pas de a-și pierde viața, după ce a ieșit din duș. Ce pierde urticarie descoperit medicii Dată publicare: Autor: Stirileprotv Getty Un bărbat din Colorado, SUA a fost la un pas de a-și pierde viața, după ce a ieșit din duș.

pierde urticarie

Potrivit Live Scienceacesta dezvoltase o reacție alergică la aerul rece. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, s-a prăbușit după ce a ieșit din duș, iar familia sa l-a găsit pe podea.

pierde urticarie

Bărbatul se chinuia să respire și pielea îi era acoperită de pete. El s-a confruntat cu o reacție alergică care pune viața în pericol, cunoscută sub numele de șoc anafilactic.

Ce înseamnă boala celiacă sau intoleranța la gluten Alergii alimentare: Simptome, tratament si preventie autovehicule-rutiere. Asemenea eliberare este, de obicei, cauzata de modificarile distructive care apar in diferite tiroide. Diverse sindroame clinice pot produce si ele hipertiroidism.

Anterior, experimentase urticarie ca reacție la frig, dar nu și anafilaxie. Aceste episoade au început după ce s-a mutat din Micronezia, care are un climat tropical, în Colorado, unde se înregistrează temperaturi mai scăzute.

Paramedicii l-au tratat pe bărbat cu epinefrină și oxigen și l-au dus de urgență la spital, unde transpira abundent și prezenta semne ale urticariei pe tot corpul.

Citește și Medicii i-au diagnosticat urticarie la frig, o reacție alergică a pielii după expunerea la temperaturi reci, inclusiv aer rece sau apă rece. Oamenii pot dezvolta, de asemenea, simptome după consumul de alimente sau băuturi reci.

Ce simptome provoacă sensibilitatea alimentelor? | Centrul Diagnostic Calderon

Ce este urticaria la frig și cum recunoaștem simptomele Cel mai frecvent simptom este o erupție roșie, mâncărime urticarie după expunerea la frig, dar în cazuri mai grave, oamenii pot dezvolta anafilaxie, care poate determina scăderea tensiunii arteriale și îngustarea căilor respiratorii, ceea ce face ca respirația să fie dificilă. Aceste reacții mai severe apar de obicei când întregul corpul este expus la frig, cum ar fi atunci când oamenii înoată în apă rece.

În cazul bărbatului, întregul său corp a fost expus la aer rece după ce a ieșit din duș.

pierde urticarie

Doctorii l-au diagnosticat, după ce i-au făcut un test, care presupune plasarea unui cub de gheață pe piele timp de aproximativ cinci minute.

În cazul în care pacientul dezvoltă pierde urticarie umflătură roșie în locul pierde urticarie care s-a aflat cubul de gheață, diagnosticul este de urticarie la frig.

Pierderea conștienței. Care sunt cauzele șocului anafilactic Sistemul imunitar produce anticorpi care formează un fel de scut împotriva substanțelor străine. Acest lucru este benefic în cazul unor substanțe precum bacteriile sau virusurile. Însă, în cazul unor persoane, sistemul imunitar reacționează exagerat la substanțe care, în mod normal, nu ar trebui să provoace o reacție alergică. Simptomele asociate alergiei nu amenință mereu viața, însă reacțiile alergice severe pot cauza șocul anafilactic.

În majoritatea cazurilor, cauza afecțiunii nu este cunoscută, dar uneori poate fi moștenită, ceea ce înseamnă că oamenii au o predispoziție genetică. La alte persoane, urticaria la frig este declanșată de un factor care afectează sistemul imunitar, cum ar fi o infecție virală sau anumite tipuri de cancer.

pierde urticarie

Reacția alergică are loc deoarece expunerea la frig face ca sistemul imunitar să elibereze substanțe chimice numite histamine, care declanșează un răspuns inflamator.

Sursa: Bianca Chirila.

Sau, puteți încerca să consumați cantități mai mici de alimente care conțin histamină și tiramină. Modalități de gestionare a stupilor În cazul în care aveți urticarie cronică, puteți reduce sau elimina alimentele de mai sus din dietă și puteți vedea dacă simptomele dumneavoastră se îmbunătățesc.